در حال بارگذاری ...
جمعه 3 مرداد 1404

وبینار غذاهای فراسودمند برای دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش 1400

گزارش برگزاری وبینار غذاهای فراسودمند برای دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش 1400

 

مورخ 18/9/1400 وبیناری ویژه دانشجویان با ارائه استاد سرکار خانم بنفشه آقا محمدی برگزار گردید که هدف از این وبینار

 آشنایی با غذاهای فراسودمند یا عملگرا که شبیه به غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست ،اما وقتی مصرف می شوند علاوه

بر خواص تغذیه ای پایه ،مزایای سلامت بخشی از خود نشان می دهند که خطر ابتلا به بیماری های سخت و مزمن را کاهش

می دهند و این غذاها باعث بهبود سلامت ،بهبود عملکرد سیستم گوارش،قلب و عروق ،تقویت سیستم ایمنی بدن و.......می شود.